Skip to main content

Kontakt – Advokatbyrå Wilensky

Mats J Håkansson

Mats J Håkansson

Céline Mois

Céline Mois

Advokatfirman Wilensky är din pålitliga partner när det kommer till att erbjuda högkvalitativ juridisk rådgivning och felfri assistans inom ett omfattande spektrum av områden. Vår främsta prioritet är att fokusera på våra klienters behov, och våra ledord är kvalitet och engagemang. Med en bred kompetens står vi till tjänst för att hantera nästan alla tänkbara juridiska frågor och situationer för både privatpersoner och företag. Hos oss är varje klient och varje uppdrag lika viktiga. Vår framgång bygger på att våra klienter återvänder till oss och rekommenderar våra tjänster till andra.

Våra tjänster:

 1. Advokat Online: Vi erbjuder tillgänglighet och bekvämlighet genom att tillhandahålla våra juridiska tjänster online. Du kan enkelt få den juridiska hjälp du behöver var du än befinner dig.

 2. Juridisk Rådgivning: Våra erfarna advokater och jurister står redo att ge dig kvalificerad rådgivning inom olika rättsområden. Vi arbetar för att lösa dina juridiska problem på ett effektivt sätt.

 3. Hitta Advokat: Behöver du en pålitlig advokat? Vi är här för att hjälpa dig. Med vårt breda spektrum av expertis kan vi hantera olika typer av ärenden och frågor.

 4. Juridiskt Stöd: Vi erbjuder omfattande juridiskt stöd för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller avtal, tvister eller andra juridiska frågor, kan du lita på oss för professionellt bistånd.

 5. Bästa Advokat: Vårt team av erfarna advokater strävar alltid efter att vara de bästa i branschen. Vi sätter kvalitet och resultat i främsta rummet för att möta och överträffa våra klienters förväntningar.

 6. Rådgivning av Jurist: Våra jurister är här för att erbjuda dig kvalificerad rådgivning och vägledning. Oavsett om det gäller familjerätt, brottmål eller andra ärenden, kan du lita på vårt expertteam.

 7. Erfaren Advokat: Med vår långa erfarenhet inom juridiken kan du vara säker på att du får rådgivning och representation av högsta kvalitet.

 8. Juridisk Hjälp Online: Vi erbjuder juridisk hjälp online för att göra det bekvämt och lättillgängligt för dig att lösa dina juridiska frågor.

 9. Advokatbyrå Online: Vår advokatbyrå är tillgänglig online för att erbjuda dig professionell hjälp och service. Vi arbetar för att göra rättvisa tillgänglig för alla.

 10. Juridisk Representation: När du behöver juridisk representation är vi här för att företräda dina intressen med kompetens och engagemang.

 11. Juridisk Expertis Online: Dra nytta av vår juridiska expertis online för att få svar på dina frågor och lösa dina juridiska problem på ett effektivt sätt.

 12. Advokat Nära Mig: Vi är din advokat nära dig. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med oss för lokal och personlig juridisk service.

 13. Online Advokattjänster: Våra online advokattjänster är utformade för att göra det smidigt för dig att få den hjälp du behöver, när du behöver den.

 14. Advokatfirma: Advokatfirman Wilensky är din pålitliga partner och advokatfirma. Vi strävar efter att uppnå de bästa resultaten för våra klienter.

 15. Jurist: Våra skickliga jurister är här för att ge dig expertis inom olika rättsområden och guida dig genom juridiska processer.

Rättsområden vi täcker:

 • Brottmål: Vi försvarar dina rättigheter och intressen i brottmål, oavsett komplexitet.

 • Familjerätt: Från skilsmässor till vårdnadstvister, erbjuder vi familjerättslig expertis med empati och professionalism.

 • Hus och Hem: Vår juridiska assistans täcker fastighetsfrågor och rättsliga frågor relaterade till bostäder och fastigheter.

 • Migrationsrätt: Vi hjälper dig med frågor om migration och invandring, och ser till att du får korrekt vägledning genom processen.

 • Skadestånds- och Försäkringsrätt: Vid skadeståndsfrågor eller försäkringstvister kan du lita på vårt team för effektiv hantering av ditt ärende.

 • Tvistelösning och Processrätt: Vi specialiserar oss på att lösa tvister och navigera genom komplexa processer med målet att uppnå de bästa resultaten för våra klienter.

Välkommen att kontakta Advokatfirman Wilensky för en kostnadsfri konsultation. Vi är redo att erbjuda dig professionell och personlig juridisk service online och se till att dina rättigheter och intressen är fullständigt skyddade.

Jennie Ljungberg

Jennie Ljungberg

Våra kontor ⌂

MALMÖ

Stora Nygatan 59
211 37 Malmö
Telefon: 040-617 01 00
info@advokatwilensky.se

HELSINGBORG

Strandbadsvägen 19
252 29 Helsingborg
Telefon: 042-24 05 42
info@advokatwilensky.se

LANDSKRONA

Fabriksgatan 9
216 37 Landskrona
Telefon: 0418-200 08
info@advokatwilensky.se