Vi tar ditt problem på allvar

Vilka är vi?

Sedan år 2000 har Advokatfirman Wilensky varit en framgångsrik advokatbyrå, först i Malmö och sedermera också i Trelleborg, Landskrona och Helsingborg. Advokatfirman grundades av Michael Wilensky och drivs numera av advokaterna Lars Andén, Frank Thorstensson och Mats Håkansson tillsammans med ett team av advokater, jurister och administratörer, med målet att ständigt utveckla och förbättra den juridiska verksamheten.

Vad gör vi?

Advokatfirman Wilensky hanterar privatpersoners juridik och tillhandahåller juridiska tjänster för företag, organisationer och kommuner. Alla klienter är lika viktiga. Alla uppdrag är lika viktiga.

Vi åtar oss endast ärenden där vi kan tillföra juridisk spetskompetens inom respektive område. Kommersiella uppdrag utförs med affärskänsla och privata uppdrag med personligt engagemang. Advokatfirman Wilenskys advokater och jurister utför kvalificerad juridisk rådgivning och är rätt ombud vid svåra domstolsprocesser.

Varför utnyttja våra juridiska tjänster?

Det finns många advokatbyråer i området och konkurrensen är stor. Vi älskar konkurrens. Vårt mål är inte att vara en advokatbyrå i mängden utan att vara bäst inom varje område där vi tillhandahåller juridiska tjänster. Varje klient skall ges bästa möjlighet till framgång.

Alla jurister på Advokatfirman Wilensky har stor erfarenhet av att processa i domstol. När du anlitar Advokatfirman Wilensky står du inte ensam hur hårt det än blåser eller vem som än är motpart. Vi lägger ner tid på detaljerna som du inte hinner med. Vi kan identifiera kärnfrågan och fokusera på den. Vi har ett brett kontaktnät. Vi kan genom erfarenhet ofta förutse motpartens nästa drag. Vi ger oss inte utan kämpar för våra klienter hela vägen.

Vi tar ditt problem på allvar!

Våra kontor ⌂

MALMÖ

Stora Nygatan 59
211 37 Malmö
Telefon: 040-617 01 00
info@advokatwilensky.se

HELSINGBORG

Drottninggatan 11
251 21 Helsingborg
Telefon: 042-24 05 42
info@advokatwilensky.se

LANDSKRONA

Norra Långgatan 24
216 31 Landskrona
Telefon: 0418-200 08
info@advokatwilensky.se

TRELLEBORG

Hantverkaregatan 11
231 44 Trelleborg
Telefon: 0410-100 03
info@advokatwilensky.se